Corneliu Botnariuc

09Sep2016

Corneliu Botnariuc

Corneliu este evaluator autorizat și practician în insolvență cu o experiență de peste 14 ani în consultanță, din care 8 ani în companii multinaționale (Big Four). Ultimii 11 ani a profesat în domeniul restructurării și al insolvenței. Este absolvent al unui Master în Finanțe.
Corneliu are o vastă experiență în restructurări, finanțări/refinanțări și reorganizări judiciare aferente unor companii ce activează în diverse domenii: industria hotelieră, distribuție, producție și comerț.
Abordarea sa presupune utilizarea procedurii insolvenței doar în condițiile în care aceasta este cea mai bună soluție pentru companie și creditorii săi.
De-a lungul timpului Corneliu a acordat asistență managementului companiilor și altor părti implicate în cadrul procedurilor de insolvență (bănci, furnizori, acționari minoritari), precum și celor interesați de achiziția acțiunilor/activelor companiilor.
Corneliu este membru al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR) și a Asociației Naționale a Evaluatorilor din România (ANEVAR).

  • 9 Sep, 2016
  • admin
  • 0 Comments

Share This Story

Categories