Serviciile Noastre

EDGE oferă o gamă largă de servicii, atât adresate companiilor aflate în dificultate (de la restructurare financiară până la administrarea companiilor aflate în procedura insolvenței), cât și consultanță financiară de tip M&A (Mergers&Acquisitions) sau asistență în finanțarea unor investiții sau refinanțarea portofoliului de credite al unei companii.

ANALIZA INDEPENDENTĂ A AFACERII

Edge Business Advisors oferă servicii de analiză independentă a afacerii, adaptate nevoilor acționarilor unei companii, Consiliului de Administrație, managementului sau altor terțe părți interesate (ex. instituții financiare creditoare sau un consorțiu de bănci creditoare, furnizori comerciali etc.)...

Mai mult

MONITORIZARE

Serviciile de monitorizare pot fi realizate în beneficiul unor terțe părți interesate în urmărirea de către un consultant independent a modului în care compania monitorizată urmează strategia de restructurare agreată și/sau în ce măsură performanța aceasteia se încadrează într-un set predeterminat de indicatori financiari.

Mai mult

ASISTENȚĂ PENTRU ACOPERIREA NECESARULUI DE FINANȚARE AL AFACERII

Compania noastră oferă servicii de consultanță în legătură cu restructurarea financiară, strategia de afaceri, cât și alte servicii de consultanță conexe către debitori și creditori, atât în cadrul cât și în afara unei proceduri judiciare.

Mai mult

VÂNZĂRI ȘI ACHIZIȚII DE COMPANII AFLATE ÎN DIFICULTATE

Membrii echipei noastre, profesioniști cu experiență în domeniul consultanței de afaceri și restructurare, vă pot asista pe parcursul proceselor complexe de vânzare, cumpărare sau restructurare a companiilor cu dificultăți financiare, în vederea maximizării valorii obținute.

Mai mult

MANDAT AD-HOC. CONCORDAT PREVENTIV. INSOLVENȚĂ

Societăţile în dificultate sau în insolvenţă se confruntă cu un set unic de provocări operaţionale şi juridice. Dacă insolvenţa sau falimentul pot fi evitate şi sunt puse în aplicare măsuri eficiente din timp, oferim asistenţă administratorilor şi directorilor acestor companii în vederea ...

Mai mult

INCHIDERI OPERAŢIONALE. LICHIDĂRI VOLUNTARE

Atunci când managementul executiv și acționarii unei companii decid închiderea unei subsidiare sau a unei divizii de business, din motive de performanță nesatisfăcătoare, EDGE îi poate asista în vederea identificării celei mai bune opțiuni de exit.

Mai mult

REORGANIZAREA AFACERII ȘI MANAGEMENT INTERIMAR

În situația în care o companie este neperformantă, operează în condiții comerciale dificile, întâmpină dificultăți în relația cu instituțiile financiare creditoare sau are probleme ca urmare a unui management ineficient sau lipsei de control asupra proceselor financiare, acționarii, managementul sau alte părți interesate pot utiliza serviciile noastre

Mai mult

BROSURA

Pentru mai multe detalii, descarcati brosura EDGE.

DESCARCĂ